Zur Startseite

Homepage | Privacy | Vragen / Contact | Bedrijfsgegevens   Französische Sprache verwenden Niederländische Sprache verwenden
» Start »
FAQ
Categorieën


Kersenpitten

Product zoeken


iDeal
Frankrijk
Contact
U kunt ook per e-mail of per telefoon contact met ons opnemen. We spreken helaas geen Nederlands, wel Duits en Engels. Als u geen Duits of Engels spreekt kunt u ons ook een e-mail in het Nederlands schrijven. Het beantwoorden van deze e-mail kan echter een paar dagen op zich laten wachten.
 
Grotere hoeveelheden?
Wanneer u grotere hoeveelheden (meer dan 300 kg) nodig hebt neem dan per e-mail contact met ons op. We sturen u graag een offerte. Daarbij graag uw postcode aan ons doorgeven, zodat we de juiste vrachtkosten kunnen berekenen.
 
Hoe verloopt de procedure nadat u hebt besteld?
U ontvangt automatisch een e-mail. In deze e-mail staat een link naar de afhandeling van de koop. Deze klikt u aan. U gaat dan naar een met SSL beveiligde locatie voor het afhandelen van de koop. Wordt deze niet in het Nederlands weergegevend, kies dan bovenaan rechts als taal Nederlands door op de Nederlandse vlag te klikken. In 4 stappen doorloopt u dan de aankoopprocedure. Aan het eind van de aankoopprocedure krijgt u informatie over de betaalprocedure. Hebt u gekozen voor overschrijving per bank dan ontvangt u de bankrekeningnummers (IBAN en BIC), bij betaling per creditcard, iDeal of via Paypal gaat u door naar de betreffende websites.
 

Betalingsvoorwaarden
Graag betaling vooraf met een SEPA bankoverschrijving, creditcard, iDeal of Paypal. Wilt u het bedrag overmaken, vergeet dan niet om uw bank te informeren dat de bankkosten voor uw rekening zijn. Binnen de EU zijn overschrijvingen gratis, wanneer de betaling plaatsvindt onder vermelding van IBAN en Swift code.
 
Op welke manieren kunt u bestellen?
Per Internet op www.cherrystones.nl.
De bestelling wordt door ons opgenomen en met medewerking van het transportbedrijf DPD (http:www.dpd.nl) bezorgd.
 
Hoe kan ik zien dat mijn bestelling is ontvangen?
U ontvangt, meteen nadat u hebt besteld, een e-mail met de bevestiging van uw bestelling. Bij de verzending ontvangt u een e-mail met de bevestiging van de verzending, die tegelijkertijd dient als onze bevestiging van de bestelling.
 
Is het veilig mijn persoonlijke gegevens te verzenden?
Alle gegevens die u ons in de loop van de bestelling ter beschikking stelt, worden gecodeerd verzonden. Dit geldt met name voor de betalingsinformatie. Daarbij maken we gebruik van het coderingssysteem SSL (Secure Socket Layer). Uw gegevens kunnen dus niet door buitenstaanders worden gelezen.
 
Wanneer worden de artikelen verzonden?
Zodra de betaling op onze rekening staat worden de artikelen verzonden. Bij een bankoverschrijving binnen de EU moet u er rekening mee houden dat het 2-3 dagen duurt voordat het geld is overgemaakt. Zodra het geld op onze bankrekening staat, bevestigen we u per e-mail de ontvangst. Bij betaling per Creditcard of Paypal wordt de betaling onmiddellijk geboekt en de artikelen meteen verzonden. Reken voor de verzending nogmaals 2-3 dagen.